Activitats #Objectiu10000

Dimecres, 29 de març:

 Presentant #Objectiu10000 al programa cefeïna de Lleida TV: https://lleidatelevisio.xiptv.cat/cafeina/capitol/presentacio-131 


Divendres, 31 de març:

Participant a la jornada per a persones amb càncer i famílies de @aecc_es, presentant la campanya als professionals del CAP Primer de maig @apicslleida i amb el 1r equip del @CF_Balaguer. 


Diumenge, 2 abril

Trail Running Lleida de Clos Pons (Albagès)

Trekorientació de DRAC ACTIU (Espluga de Francolí). Fent difussió, particiant del recorregut verd i fent sortejos. 

Dilluns, 3 d'abril: 

Amb una taula informativa al CAP Primer de maig, la xerrada sobre hàbits saludables al campus de salut de la Universitat de Lleida (organitzat per l'àrea de Promoció de la Salut de la UdL) i un dels moments de la xerrada a la sala Sunka (Plusfresc). 

Dimarts, 4 abril: 

Ensenyat com registrar-se al repte #Objectiu10000 al campus de Cappont de la UdL, a la sala Sunka i promocionant la campanya amb Jordi Cortada gerent de la regió sanitària de Lleida, regió de l'Alt Pirineu i Aran i director dels serveis territorials de salut.

Dimecres, 5 d'abril: 

Amb els sortejos a Ekke i Plusfresc, la presentació del pòster #Objectiu10000 a la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida i la xerrada d'hàbits saludables al rectorat. A la tarda participant en un parell de caminades saludables amb l'Associació de Salut mental i famílies i amb el grup de sèniors de la UdL fent marxa nòrdica i provant els parcs saludables. 

Dijous, 6 d'abril DIA MUNDIAL DE L'ACTIVITAT FÍSICA: 

Xisco, Gemma i David participant al programa Cafeïna de Lleida Tv, fent un dels sortejos amb la Meri del cafeïna, l'Anna a la xerrada d'hàbits saludables al campus d'agrònoms de la UdL i promocionant la campanya amb el conseller de salut Toni Comin. 

Divendres, 7 d'abril: 

Roda de premsa del grup DOTS-UdL, l'Agència de Salut Pública a Lleida, la Diputació de Lleida i alguns dels patrocinadors i col·laboradors de l'activitat. Informe de l'activitat. Sorteig final i sorteig de la Boscana amb Joel Castanyé: