Bases dels concursos:

1. Objecte de la convocatòria

El grup Desenvolupament d'Organitzacions i Territoris Saludables (DOTS) de la Universitat de Lleida, convoca el concurs # Objectiu10000 amb l'objectiu de potenciar la realització d'activitat física entre la població, concretament, fer 10000 passos al dia. L'activitat s'emmarca dins la campanya del Dia Mundial de l'Activitat Física (6 abril).

2. Participants

Hi pot participar qualsevol persona, de qualsevol edat, que disposi d'un telèfon intel·ligent (smartphone) o altre instrument per a mesurar els passos i accés a internet. El lloc de residència és indiferent, però per gaudir dels premis haurà de desplaçar-se a Lleida o al lloc on es desenvolupi l'activitat (Espluga de Francolí i l'Albagès).

3. Inscripció i participació en el sorteig

Per poder participar, els interessats hauran d'inscriure's al repte Objectiu 10000 al web www.vidasaludable.cat .

Un cop registrats al repte, cal aconseguir l'objectiu (fer 10000 passos en un dia), entre els dies 1 i 6 d'abril.

I apuntar-se als sortejos d'aquell dia (fins les 23.59h), adjuntant una foto amb l'objectiu assolit, mitjançant el web.

Si es vol, es pot compartir el repte assolit a les xarxes socials i augmentar les possibilitats de premi (23.59).

  • A twitter citant @DOTS_UdL amb el hastag #Objectiu10000
  • A Facebook citant Dots UdL i també l'etiqueta #Objectiu10000

4. Butlletes pel sorteig

Quan la persona s'apunta al sorteig diari (prèvia inscripció al repte), es genera una butlleta virtual per al sorteig, DOTS comprovarà la veracitat de la informació.

Si es comparteix l'objectiu assolit a les xarxes etiquetant DOTS UdL es genera una altra butlleta virtual per al sorteig.

Es pot acumular un màxim de 3 butlletes diàries: inscripció al sorteig diari (obligatòria), twitter i facebook.

5. Dies i funcionament dels sortejos

Hi haurà sortejos diaris entre l'1 i el 6 d'abril entre aquelles persones que compleixin els requisits de l'apartat 3. L'endemà es comprovaran les persones que compleixen amb els requisits (del dia anterior a les 23.59) i es procedirà a realitzar el sorteig entre les butlletes virtuals generades (els sortejos seran entre el 2 i el 7 d'abril).

Es comunicarà mitjançant correu electrònic, twitter i facebook les persones guanyadores, i es difondran els guanyadors a la pàgina web.

Consultar els premis: https://www.vidasaludable.cat/premi/ 

6. Lliurament de premis

Per al lliurament dels premis s'indicarà a cada guanyador / a el lloc de recollida:- Seu de DOTS a la Universitat de Lleida- Seu de l'empresa que cedeix el regal- Seu de l'oficina de Salut Pública de la Diputació de Lleida- Xec en línia a vescanviar a l'empresa que organitza l'activitat/material.Les empreses col·laboradores estan a Lleida ciutat, Espluga de Francolí o l'Albagès. 

7. Responsabilitats, protecció de dades i acceptació de les bases

DOTS queda exempta de tota responsabilitat que pugui derivar-se per la realització de l'activitat. DOTS és responsable de la base de dades del registre Objectiu10000, assumeix la supervisió i control de les mesures tècniques i de seguretat necessàries. Qualsevol usuari pot exercir els drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les dades de caràcter personal subministrades mitjançant comunicació escrita adors@udl.cat. Els participants autoritzen a DOTS la redifusió de les seves imatges amb l'objectiu assolit al repte i a les xares i l'enviament d'informació relacionada amb l'activitat.La participació en el concurs implica l'acceptació de les bases. DOTS es reserva el dret de desqualificar algun participant que incompleixi les normes o que utilitzi dades no veraces. 

Lleida 22 de març de 2017